LostTears

Alla inlägg den 8 maj 2010

Av Emelie - 8 maj 2010 20:41

Utgång i Torsdags, Älsklingens polare fyllde år så vi drog på restaurang och sen till  Limerick. Trevligt värre!  Praktik dagen efter dock så var trött men som tur är dricker jag inte :)

Barnvakt i helgen har älsklingen delvis varit till sin syster son. Märkte verkligen vad jag saknade sparven då.

Nedgång idag till stan. Vi har kastat in påsen (ang ringarna) och fick pengarna tillbaka, Inte konstigt så mkt strul som det varit! Sedan gick vi och ordnade med nya ringar (från annan butik, of course) som vi får nästa vecka, inte precis samma utan enfärgade, men även graverade och för priset som utav en av de tidigare ringarna! Superb! Ser fram emot att få en ring på fingret, har gått för lång tid nu...!

Aja idag var jag på tjejmiddag hos Sofie, trevlig värre! Snackade, käkade god mat som vi eller hon lagade, jag fixade salladen :P sen såg vi film. Måste göras om!  Saknat att göra sånt, vet inte om jag typ haft en riktig tjejkväll tidigare, det där kändes i alla fall som en brak tjejmiddag. Elr jo jag och tessan hade en mysig för några år sedan när vi lagade mat och drack vin, drygade oss med camen och drog ned till puben i området. Fast det var ju ingen direkt planerat tjejkväll som denna men den var mysig den mä! :D Aja nu ska jag mysa med min älskling och ni andra får ha en trevlig kväll! NAtt natt Xx Ems xX

Ovido - Quiz & Flashcards