LostTears

Alla inlägg den 29 juni 2010

Av Emelie - 29 juni 2010 19:52

Idag var jag med Sofie :D Trevlig värre vi gick på stan och käkade, tyvärr hade jag lite problem med min mat som typ var luddig, usch växte på den, bägge gångerna. Tills sist fick jag pengarna tillbaka, bra service i alla fall! :) Mat håller inte så länge i denna tropiska värme. Handlade lite saker på stan (schyy)  . Sen gick jag till syrran efter det och var där en stund sen hem. Gick till sofie, ner på stan, tillbaka till sofie, till syrran och sen hem, puh.  Och sen hade typ hela dagen gått. Sov en stund (somnade fyra imorse och upp vid tio) och köpte sedan glass av glassbilen, haha vad folk stirrade när mamma och jag köpte 8 pack glass inför sommaren nu haha. De som var där frågade om vi skulle ha kalas, men nej. Då frågade ett barn hur många vi var i familjen, då svarade mamma 4. och vilka blickar vi fick HAHA.

Har sett klart alla säsonger av charmed nu  förresten, alla åtta, ska fortsätta se på mcleodsdaughters som jag hade påbörjat innan charmed. :) Trevlig kväll! Xx Ems xX

Av Emelie - 29 juni 2010 19:32

Det var nog jag i söndags. Älsklingen, jag o john skulle på bussen efter att vi varit på stan och jag gick på med vagnen. När jag kom på i mitten av bussen så står det en barnvagn där redan med matvaror i (ägaren en kvinna i sina bästa år!)! Och en äldre man med rulator ville på men han gick då förbi för att gå bak då han inte trodde han riktigt skulle få plats i mitten. När han går förbi och sätter sig i kuren igen så ser jag att han är frustrerad och jag går bak och tittar och det var så klart en ny buss där bakre delen har trappor så jag skyndar fram till chaufören och ber henne vänta och går ut och frågar mannen om han skulle med bussen. Han säger att han inte ryms och jag talar om för honom att vi kan flytta på vagnen. Så jag och robin flyttar vagnen bak i bussen upp för trapporna så att mannen kan sitta i mitten och lätt komma på och av med rulatorn. Då slapp han vänta 30 min till nästa buss. Ännu finns det omtänksamma människor som tänker på de äldre! För det andra är det inte tillåtet att åka grattis med barnvagn när man har matvaror i den det skall vara ett barn i den i så fall.  Hoppas de andra på bussen fick en tankeställare eftersom ingen verkade bry sig, att ännu finns det ungdomar som "ställer sig upp för äldre".

Xx Ems xX

Ovido - Quiz & Flashcards