LostTears

Alla inlägg den 20 januari 2011

Av Emelie - 20 januari 2011 22:24

Var på en lgh visning idag. Den var fin lägenheten dock stank den av rök från cigg, borde vara förbjudet att röka innomhus!! Vi hade däremot ganska dålig plats i kön så vi får se hur det går med den saken. Kom lite längre fram med andra saker idag oxå då vi var en sväng till arbetsförmedlingen, får se hur det går med det med.


Just måste bara berätta om vad john sa sist robin hade honom. hehe. Vi (elr jag) pratade om att nu får john lära sig att gå utan att åka vagn (fast han inte åkt vagn på hela vintern, men till sommaren oxå) då lillebror måste åka vagn sen och det blir jobbigt med två vagnar och att det är på tiden att han slutar med vagn (kan skaffa en sån där stå planka till lillvagnen) då sa han. "Jag kan ha lillbror i knät i vagnen då." haha så söt han syftade alltså på att då kunde dem bägge åka vagnen. Sen förklarade jag att lillebror kommer inte kunna prata utan han måste lära sig det och john kan få hjälpa honom då började john prata om vad han och lillebror skulle göra och då sa han att.. Han skulle låta lillebror åka med honom på "pulkan" (han menade snowracern) som han fick av farmor och farfar i julklapp. Så söt den där ungen!


Mvc imorgon oxå, tror nog lillspratteln växer så det knakar där inne då han e riktigt livlig av sig och sparkar rejält :) Kände dessutom en fot eller en hand häromdagen då han typ pressade utåt på magen hehe det var coolt :D Har inte fått några bristingar heller, älskar mina krämer :D:D:D (hittills XD )


och Älska att man kan lägga in videos på bloggen nu <3 haha kommer nog lägga upp några :D

Xx Ems xX

Ovido - Quiz & Flashcards