LostTears

Alla inlägg under november 2009

Av Emelie - 11 november 2009 20:30

Älsklingen har blivit sjuk och eftersom jag inte har tid, och inte vill bli sjuk kan jag inte sova hos honom i helgen. Typiskt jag som ville vara med honom. Men mest synd är att jag inte hunnit träffa john denna vecka för det hade jag tänkt göra ihelgen men nu blir ju inte det av:( Saknat den lilla sparven. Han var så gullig i telefonen idag haha sötnosen, och jag hörde honom prata i bakgrunden oxå när jag pratade med Älsklingen, och john verkade vara såå glad och jag önskade att jag varit där och sett honom. Men nu kommer jag inte kunna träffa john så nästa gång jag träffar honom kommer det vara 3 veckor sedan sist nej usch vad jag kommer sakna honom! Får försöka om robin känner sig bättre hälsa på en kort stund till helgen. Så får jag träffa bägge sötnosarna <3333333333 Puss på er

Av Emelie - 10 november 2009 19:03

Jag som rubriken säger haha nej då vi satt med temat igen nu håller vi på att sammanställer arbetet, :) går framåt:) Ska ta och käka lite smörgås nu :) ha en trevlig kväll!

Av Emelie - 9 november 2009 17:46

Funderar börjar kännas tomt i plånboken och får ju aldrig ändan ur vagnen att sälja mina saker som jag vill ha sålt. Funderar på att faktiskt sälja av litteraturen från förra terminen, dem böckerna ligger ju ändå bara och samlar damm. sen den där twilight tröjan som var för liten inte ens använd :O, och balklänningen och studentklänningen. nä nu är det nog på tiden att ta tag i det ska nog göra det med detsamma! Bäst när man väl bestämmt sig. ska läsa hur föräljning fungerar på bloggen såg att det var ngn ny grej:) Annars får det bli ngn annan bra sida. Har annars varit i skolan idag och arbetat vi har kommit en bit på väg. Ett läkarbesök till avklarat och nu har jag en provtagning och sen ska jag få The Results, trevligt trevligt, hoppas på det bästa!:D Sen har jag lite små panik just nu har sedan halloween haft svart nagellack och nu när jag pillade bort det så är naglarna lite gula! Usch, jag hade underlack för att förhindra detta! hoppas bara det växer ut med nageln eller försvinner om jag försöker med aceton sen!! hörs senare

Av Emelie - 8 november 2009 13:28

Har inte bloggat ordentligt på ett tag, har varit med älsklingen hela helgen. jätte mysigt har det varit, vi spelade poker med marker igår med moster, mamma, syrran och hennes pojkvän. det var kul, robin tog hem potten haha. Sen spelade vi land och stad som det typ kallas när man har olika kategorier och under tid ska komma på en stad eller tex en kändis på den bokstaven som blir dragen. Kul vare Robin och jag vann:) Sen har robin och jag snaskat snacks och tittat på gamla avsnitt av lyxfällan. Vi åt även ute igår hela familjen moster ville att vi alla skulle göra det tillsammans, urtrevligt var det. Grattis på farsdag i dag Robin och framförallt till min pappa. Imorgon är det skola igen och hela veckan är bokad ska på 2 studiebesök med min grupp verkligen spännande:) Lärt mig så mycket av tema arbetet och det är såå mycket roligare än att sitta och lyssna på långdragna föreläsningar. Känner verkligen att högskolan gett mig så mycket, har verkligen utvecklats både i tal och skrift. använder mer akademiska ord även när jag ibland talar och många glömmer att jag bara är 20 och tycker verkligen jag är mogen för min ålder. Alltid Trevligt att höra:) ha en trevlig fars dag och Söndag!

Av Emelie - 6 november 2009 19:42

Hallå John, saknar att prata med dig, var har du blivit av?? Du är ju genomgod och omtänksam, en verkligen djup person lixom jag, gillar våra diskussioner vi brukar ha om typ allt:P var länge länge sen jag hörde av dig... Ha det bäst kompis!

Av Emelie - 5 november 2009 15:39

Idag har vi arbetat med tema arbetet i gruppen och vi har alla tema mat och få valde vi mjölk som tema i vår grupp och vi kommer framåt:) två studiebesök ska vi göra nästa vecka. Super kommer nog bli ett jätte bra arbete! :) Är hos älsklingen har suttit här i typ 2 h och väntat på att han skall komma hem från att ha varit och hälsat på johnnyboy och sen affären. Har sovit här inatt ska göra det i natt igen. Så mysigt att vakna upp och gå och lägga sig med någon:) Älskar verkligen Robin han är det bästa som hänt mig och fick jag göra om allt igen skulle jag välja precis som innan <3333 aldrig att jag skulle välja bort det vi har <33

Av Emelie - 3 november 2009 21:14

Ja idag var det tisdag imorgon är det Onsdag :) dagarna tills älsklingen skall sova här närmar sig:p hehe Sitter just nu och funderar på vad jag skall göra nu, vill inte spela mer nu på datorn och funtar på att skriva på berättelsen del 2 men blir så trött av det, ville bara gå och sova förut. Men sen åt jag och då blev jag piggare. Skulle vilja ha ngt sött men som vanligt har man inge sånt hemma när man är sugen på det. :/ Funderar på om jag skall se natt på museet 2 men älsklingen och jag tänkte se den till helgen tsm och ser jag den nu kommer jag säkert bara somna när vi ser den tsm sen. nej ska nog gå och göra mig något gott. God natt.

Av Emelie - 2 november 2009 19:46

Börjar ta igen mina resuppgifter har en kvar nu, sitter och mailar med läraren om den för vi missförstår varandra hela tiden:P hehe men när den är klar är det ett grupp arbete som skall kompletteras lite vet inte vad än. Sen har vi två teman som jag inte tänker missa. Sen kommer jag nog få göra om tentan för hittade ett papper bland kladdisarna som skulle varit med som det stod typ 3-4 rader på. men men förhoppningsvis så löser sig ju allt nu. Hörde oxå att den här kursen är lite av den jobbigaste eller svårast om man säger så. När jag klarat den sen kan det ju bara gå bättre:P haha. Peppar peppar.... bang bang i huvudet. Sitter just nu och väntar på om jag får något svar av läraren och på att Robin ska ringa vill höra hur det gick på föräldrasamtalet på dagis. Har varit i skolan idag introduktion till tema 1 och sen var jag på stan och köpte hamster mat till Bella och rännde runt med Kimpan och Robin. Trevligt :) Skall dra och spela snart om jag inte får svar snart. God natt allesammans!

Ovido - Quiz & Flashcards