LostTears

Alla inlägg den 7 september 2009

Av Emelie - 7 september 2009 21:56

John vill bara skriva hur snäll, omtänksam och underbar du e. Du är verkligen en riktigt bra polare, du finns där att snacka med och du lyssnar och ger bra råd. Du och jag har verkligen lika personligheter. Tack för att du är en sådan underbar vän :D

Av Emelie - 7 september 2009 21:35

Mamma och jag promenerade med stavar så blev mer power walk. Först 40 min sedan hade vi typ en paus på 15 min och sedan 40 min hem igen. Härligt var det i alla fall! Kände mig trött och grinig innan men nu är jag pigg och glad och skulle kunna gå ännu mera. :) Tack och Hej.

Av Emelie - 7 september 2009 17:59

Idag hade vi lektioner på Tom Tits, det var kul det var så länge sedan man var där! Det som var kul var då tävlingen vi gjorde i olika experiment och prova på de olika experimenten. Mindre roligt var föreläsningarna, det var så klart en del intressanta saker som togs upp men känns så ovant att efter sommarlovet komma tillbaka och kunna sitta stilla på en hårdstol i 2 h och anteckna och efter att man fått prova på experimenten orka sätta sig och lyssna mera. Då var jag ju helt slut, hade början till huvudvärk och såå trött. Får börja komma in i vanorna igen att sitta och lyssna och anteckna igen... nej nu är jag trött, Gäsp, Men!

Mamma och jag skall strax gå ut o gå vi ska bli mer hälsosamma hehe jag vill ialla fall få bättre kondition och förstärka immunförsvaret, därför vill jag träna. Får se hur det går. Kommer i alla fall sova gott i natt det vet jag:) Skriver kanske mer senare. Ha en trevlig kväll så länge!

Ovido - Quiz & Flashcards