LostTears

Alla inlägg under september 2009

Av Emelie - 23 september 2009 12:47

Tänkte säga godmorgon, men kanske lite sent för det:P Gick i alla fall upp 11, när jag vaknade sen åt jag frukost och sedan lade jag mig i badet :) Just nu sitter jag här vid datorn och funderar vad jag ska göra resten av dagen förutom runt 16 då jag ska göra lite skoluppgifter, men tills dess:) Älsklingen har ju spelat hela natten och är med en polare så dem sover säkert, Tessan har ju dragit tillbaka till norge, Veran bor alldeless för långt borta:P och alla andra jobbar typ:O Syrran kanske jag kan dra hit hehe:P fast då vill ju hon ba sitta vid min dator o då kan ju inte jag göra det hahahaha:P Aja hörs sen.

Ork

Av Emelie - 22 september 2009 20:18

Sitter just nu och rättar igenom min berättelse som jag har gjort, den höll jag på med under en 3-4 års period och den blev äntligen klar i våras då  jag började på en fortsättning. Har dock aldrig orkat skriva rent ordentligt eftersom den är så lång:P men nu har jag tagit tag i det. Borde egentligen läsa massa skolböcker som jag ska ha läst igenom till tentan men när jag är på humör att skriva rent berättelsen så tycker jag det passar bra för det infaller inte ofta:P Har varit i skolan idag och sen inte så mycket mer, börjar bli lite trött faktiskt, kanske ska sova snart:P Men imorn är vi lediga ska ju ha barnintervjuer då men jag har haft lite strul med att ordna det men nu har det nog löst sig får se hur det blir imorgon:) God natt på er!


God natt på dig oxå älskling, Älskar dig Robin <33

Av Emelie - 21 september 2009 22:30

Var med min Underbara kompis Tessan idag, eftersom vi inte hann vara i går:( Men vi hade super trevligt! Pratade skvaller och gick på promenad, pratade om livet just nu framtiden osv. Alltid lika trevligt saknar våra promenader vi brukade ha då vi pratade nytt skvaller:P Vi var både hos mig och hos tessan och vi såg lite på tv och på filmen kalenderflickorna, har aldrig velat se den för jag tyckte inte riktigt det var min smak men det fanns en del ställen i filmen då jag skrattade och något som jag ville fälla en tår till. Trevligt tidsfördriv med rolig underhållning. Har även pluggat lite idag, bra bra. Är just nu vädligt trött ska nog göra mig i ordning för att gå och lägga mig. Tessan bjöd mig på en norsk godis den var väldigt god, choklad är så gott:) Älskar dig Tessan, köp hem godis till mig när du kommer hem över jul nästa gång :D God natt!

Av Emelie - 20 september 2009 19:45

Nu känns mina ögon aldeless tunga och känsliga, har nyss gråtit ögonen ur mig till en film som jag såg första gången i skolan som jag sedan köpte som heter, Inte utan min dotter. Nej jag kände verkligen med henne i filmen, paniken att vara fast mot sin vilja i ett annat land med ett främmande språk och en annan kultur. Inte för att jag varit med om det själv men man kan ju tänka sig in i hennes situation. Nej det var jobbigt, länge sen man grät så mycket:O men den är lärorik och det går inte att slita sig ifrån den, vill inte skriva så mycket mer om den ifall någon inte sett den. Den är dessutom baserad på en sann historia!

Av Emelie - 20 september 2009 11:16

Är fortfarande kvar hos Älsklingen, skall gå hem lite senare och skall då umgås med min underbara Tessan som över helgen är hemma från Norge :) Skriver nog mer ikväll har lite saker jag vill diskutera får se om jag är lika sugen på att göra det ikväll. Robin vill umgås lite med mig medan John sover middag. :) Ha en trevlig Söndag!

Av Emelie - 19 september 2009 19:28

Lekt med John idag :) Vi var upp till Syrran en sväng där han fick träffa Simba (syrrans katt) Sen gick vi och Älsklingen då en lång promenad på 2 h. Sen när vi kom hem så låg vi i soffan och då blåste Robin på min mage och då ville John oxå pröva och han blåste han med, förr har han aldrig kunnat det han har bara blåst och slemmat på en:P haha men han var jätte duktig och tyckte det var hemskt kul fö han skratta så han skrek. Sen så badade jag John och det gick jätte bra tills pappa bestämde sig att det var dags att tvätta håret lite, då ville John inte bada mer. Sen busade jag och John nere i hallen han sprang runt mig i en cirkel och jag jagade honom med handen som kittlade honom när handen hann i fatt honom. Sen har vi lekt Prästens lilla kråka idag och mycket igår också den Älskar han :D Puss på sötnosen som skall sova nu. Ha en trevlig kväll allesammans och Good Night.

Av Emelie - 18 september 2009 20:51

Idag i skolan hade vi redovisningar det gick bra:) vi hade två stycken en om boken som vi talade mest om i grupp och tog upp det gruppen sagt efteråt som sedan skrevs på tavlan, andra redovisningen var en lektions planering vi gjort och det gick också jätte bra. Man förstorar ofta och tror att det kommer bli något riktigt avancerat osv men det är oftast bara i onödan. Så en härlig dag var det idag :) Nu är jag hos Älsklingen har busat med johnnyboy som varit på bus humör och sedan gick vi alla tre en promenad. Ska lägga mig i sängen och se på tv nu med Älsklingen. Ha en trevlig kväll! God natt!

Av Emelie - 17 september 2009 22:28

Nu ska jag berätta något för er. O jag lovar er det är sant! 

 

Den här gamla leksaken, hade jag en dröm om för flera månader sedan (den hade bara en lite annorlunda färg men i stort sett väldigt lika). Till saken, jag drömde att jag och Robin fick ett telefonsamtal av hans kill kompis att han hade kartonger med leksaker som vi kunde kolla igenom, och i drömmen när vi gick hem till honom så var vi inne hos honom och där i en kartong hittade jag denna leksak. Inte så konstigt okej.

Men några månader efter den här drömmen så ringde Robins polare på riktigt och sa att vi kunde komma hem till honom och titta igenom kartonger med gamla leksaker i, då påminde jag Robin om den här drömmen jag haft och när vi kom dit så var vi i för sig i garaget inte inne hos honom som i drömmen, Men! Där hittade jag den här leksaken (se bild) Precis som i min dröm! Jag vet inte riktigt vad det betyder men jag har den här liggandes vid datorn :) Kanske någon kan hjälpa mig med en sak, vet inte vad den här leksaken kallas, någon som vet???? Sedan får framtiden visa varför det var meningen att jag drömde om den och att jag hittade den..

Ovido - Quiz & Flashcards