LostTears

Alla inlägg under september 2009

Av Emelie - 11 september 2009 15:10

Idag var det skola igen,på TOM TITS så klart. Kände innan förmiddags rasten hur det kröp i benen och tålamodet kröp iväg hade verkligen ingen lust att sitta kvar behövde röra på mig. det är nästan så man tappar behärskningen, men som tur var så knep jag. 2 h 45 min är för lång tid innan första rasten. Men men en sak upptäckte jag idag och det var att det är roligare och lättare att hänga med på lektionen när man känner igen det läraren går igenom.


På vägen hem (gick såklart både till och från tom tits bra träning där) lyssnade jag på radio i mobilen och lyssnade på ett väldigt roligt program där man hade frågor om en kändförfattare och kvinnans intima delar och där skulle man svara rätt på vilket av dem som frågan tillhörde, det var klurigt men väldigt roligt vilket fick mig att gå där och se ut som ett fån när jag skrattade och log för mig själv över svaren på vilken dem tillhörde:P haha



Av Emelie - 10 september 2009 21:36

Det blev ett inlägg till innan säng dags ändå. Lade mig i sängen och tittade lite på tv sen var jag pigg igen. Nu sitter jag vid datorn helt utan intresse, vet inte vad jag ska göra vid datorn, ingen var speciellt social idag så. Vill inte gå och lägga mig. Skulle vilja sy en medeltidsklänning men det är lite sent, skulle i för sig kunna rita mönster och rota upp gamla mönster men men får se. För er som inte vet är jag en lajvare som (förutom i år:() åker till medeltidsveckan på Gotland där jag klär upp mig i medeltidskläder som jag själv sytt. Det är otroligt härligt och annorlunda upplevelse att vara med under medeltidsveckan och jag Älskar det! Nästa år ska jag dit! Förhoppningsvis hänger Robin med oxå det skall bli kul och mysigt att visa honom allt som den veckan innebär och mysa till medeltidsmusik i solnedgången det, finns inget bättre! God Natt

Av Emelie - 10 september 2009 18:52

Just nu är jag sååå trött. Vet massor av saker jag skulle vilja göra men är för trött för att ens orka sitta vid datorn och spela spel, eller för en stund sen var jag inte trött utan bara mina ögon. Men nu är jag trött. Ska nog lägga mig framför teven och se en bra film tror jag:P kan ju inte gå och vila nu då sover jag inte inatt och kan inte gå och lägga mig nu för det är för tidigt:O Ha en trevlig kväll och God natt på er!

Av Emelie - 9 september 2009 19:06

Nu ska mamma och jag ut och motionera, trots att jag egentligen inte har någon större lust så får ändå en del av mig lust att säga till mamma att nu skall vi ut och gå. Konstigt har ingen lust men det är nog för jag:

1. vet hur skönt det är att komma ut

2. vet hur pigg jag blir efter

3. är ett av mina mål att stressa mindre och få bättre kondition

4. vet att det kommer bli trevligt att gå med stavarna och få tänka sig bort lite

5. en bra anledning att inte fortsätta läsa i studieboken

6. .....finns fler kommer inte på mer nu bara:P Ska gå ut nu. Ha en Trevlig kväll!

Av Emelie - 9 september 2009 16:33

Ja idag har jag inte gjort så mycket sedan Robin gick. Borde sätta mig och läsa i skolboken, vill sätta mig o se massor med filmer, vill sitta vid datorn och spela, vill hålla på och pyssla med lite andra små saker, men alldeles för lite tid och för lite vilja. Gillar att göra dessa saker men inte själv:O Vill gärna prata med kompisar och robin då samtidigt via datorn med det går ju inte att göra samtidigt, och tydligen så är jag mer social än att jag sitter och gör dessa saker. Men får väl plugga lite ur boken ikväll, har ju lovat mig själv att sluta stressa. Har ju i för sig gjort läxan vi hade till på fredag men inte till imorn vilket var att läsa boken, men ska göra den.. sen. Skriver lite senare Ha en trevlig eftermiddag!

Av Emelie - 9 september 2009 11:05

Älsklingen har sovit här. Mysigt, får passa på att ses när vi har tid nu när skolan börjat och så. Saknat honom ialla fall. Busat massor har vi gjort:P Älskar dig Robin forever and ever <3

Av Emelie - 8 september 2009 15:52

Ja då har man kommit hem från doktorn och skall städa mitt rum tänkte jag. Det behövs, ser ut som ett bombnedslag som mamma alltid sa när vi var små. Eller som pappa brukar säga man behöver truck för att komma in i ditt rum, (men det sa han till syrran, för det var hon som hade stökigt). Jaja men inget mer om det nu, till saken. Hos doktorn, jo visst gick rätt bra, det gjorde ont så klart en spruta i bäckenbenet, fast typ i korsryggen nästan, och så något som kändes som en ihålig bläckpenna som blir nedtryckt i skelettet. Som tur är hade jag bedövning men innan den kickade in så gjorde det ont. Men inte så att man inte kan stå ut, måste ju :O. Sen kickade bedövningen in och då kändes det lite men inte så farligt. Men suget som kom när han sög upp benmärgsvätska var inget vidare skönt. Men sjuksyrrorna och doktorn var jätte duktiga och trevliga:) Dock kände jag mig illamående efter och ville så klart inte ligga kvar på britsen så sätter mig på stolen och känner likadant som jag gjorde i skolan en gång när jag skar mig i tummen och var på väg att svimma. Men kräkas tänkte jag då inte göra och inte svimma heller, så fick lägga mig ned på britsen i alla fall..suck haha. Fick ialla fall 3 stick idag. En i armen, ryggen och fingret :O Efter gick jag o mamma en sväng på stan och handlade mat så ska äta kycklingspett och potatissallad idag med vitlöksbröd :D mums! Tack och hej för stunden.

Av Emelie - 8 september 2009 09:31

Idag är jag ledig från skolan men har ändå en massa att göra för det. Har nyligen lämnat tillbaka EKG apparaten jag lånade igår, tydligen så har jag ett stressat hjärta. Varför vem vet, kanske stressar jag mycket, jag tycker inte det men alla i min närhet tycker jag gör det så ska försöka ändra mitt beteende och dra ner på stressen. Men det kommer bli svårt vi lever alla i ett stress samhälleFörvånadKanske hjälper det något, förhoppningsvis, får va optimistisk Glad Något som var bra var ialla fall att jag har normala hjärtslag när jag sover och motionerar men inte annars hmmObestämd Kanske är det stress. Aja ska om några timmar till läkaren igen men då ska jag hälsa på sprutan. Hoppas det inte gör alltför ont, det är ju inte direkt ofta sprutan sticker en i ryggenFörvånadMen men har ju tagit vanliga sprutor förr det har aldrig varit något problem. Lite smärttålig är jag väl iallafall.. Skriver senare när jag varit hos doktorn om hur det gick.. Ha en trevlig Dag.

Ovido - Quiz & Flashcards