LostTears

Alla inlägg under oktober 2009

Av Emelie - 26 oktober 2009 16:46

Sitter just nu och skriver in alla mina dvd skivor i en snygg tabell i word för att jag lätt ska kunna se vilka filmer jag har och placera dem i bokstavsordning i hyllan. Lite nogrann som jag kan vara när det passar, så skriver också in genre på filmen och speltid för att om man planerar ibland med en kompis elr dylikt att man vill se en film men man har kanske bara 2 tim på sig så vet man att aha den filmen är för lång vi hinner inte se den:P hehe. Smart smart:P Men det roliga var att jag trodde jag hade flest filmer som börjar på typ S, T och R men ovanligt nog vann högen med bokstaven B. Sen snäppet efter kom T så klart:p alla The filmer:P sen kom ovanligt nog M högen, sen kom S. Hehe okej, kanske inte ett så intressant ämne men tog en paus i att sortera, skriva in på word, torka hyllan och placera filmern i bokstavsordning. Borde egentligen plugga har ju 2 böcker kvar men eftersom jag tycker att detta hör till städningen, (kanske ska städa mina lådor sen) så tycker jag det är ungefär lika viktigt som att plugga så:P haha. Aja ska fortsätta med filmerna nu har bara kommit till E högen.

Av Emelie - 26 oktober 2009 12:50

Hmm höll nyss på att skriva Tisdag, ligger verkligen en dag före hela tiden, bara för att jag gick hem från älsklinge ni lördags och inte söndags. Har 2 böcker kvar att läsa nu, och ligger fortfarande efter med 2 uppgifter men har tagit igen 2 st så det är framsteg:) Var så förbannad på det i lördags när jag gick hem från älsklingen, att man av HÄNSYN till andra stannar hemma från skolan när man är sjuk för att inte smitta dem andra (som dessutom många har barn) och sen får man en massa komp uppgifter (som dessutom är svårare och mer tidskrävande än det som gjordes i skolan) för att man hellre är hemma än att smitta ner resten av klasskompisarna. Nej jag var så arg, så nästa gång ska jag gå till skolan med 38 i feber och snorig. Det är enda sättet att inte få restuppgifter som står en upp över halsen!

Nu ska jag i alla fall städa mitt rum och lyssna på Taylor Swift så tapeterna lossnar från väggarna eller tills morsan sticker in huvudet i rummet och hojtar till mig att skruva ner:P haha Ha en Trevlig hmm Måndag :)

Av Emelie - 25 oktober 2009 18:32

Idag sov jag inte så länge eftersom jag bett mamma att väcka mig för att jag skulle plugga lite idag, så har pluggat lite, eller en del i alla fall, är snart klar med en till bok, har 3 kvar sen. Skrev även klart ett arbete som ska ha varit inne redan, sen utförde jag ju den igår så. Sen har jag lite rest uppgifter klart så ska göra dem sen när jag läst klart böckerna. Har ju tenta på torsdag :( sitter just nu och lyssnar på taylor swift, mm den här låten som jag lyssnar på just nu är bra, som sagt kan relatera till mkt i hennes låtar även om inte allt till varje ord stämmer, sen är det ju en tolknings fråga. You`re not sorry.

Ska se på ghost whisperer nu har ju köpt säsong 3 nu. Sen har jag ju värsta bra pluggschemat just nu hehe, jag läser 4 sidor i boken, sen ser jag ett avsnitt sen läser jag 4 sidor till. Sen ser jag ett avsnitt och läser 4 sidor till. hehe har 50 sidor kvar i boken så det kommer ju inte riktigt funka men ska läsa lite mer sen innan jag lägger mig oxå. Skriver nog mer senare. Ha en trevlig kväll!


You´re not sorry, no, no.

Av Emelie - 24 oktober 2009 14:31

Ska snart hem tror jag:P måste ju plugga massa:/ Åt i alla fall aldeless nyss tom och jerry kakor, dem får en verkligen att tänka tillbaka på när man var liten:P goda är dem ju oxå. Ska gå och busa med älsklingen nu.

Av Emelie - 23 oktober 2009 20:44

Älsklingen och jag har bara tagit det lugnt idag, vi var ner på stan en snabbis för robin hade ett ärende sen så köpte vi thai food:P och gick hem och åt god mat såg wallander, och sen käkade vi gott snask och jag övertalade honom att se sex and the city the movie hehe. HAha eller en del av den ialla fall. sen har vi bara myst och slappat och zappat på teven. :) Ska hem imorgon har hemskt mkt att plugga ska hinna läsa 5 böcker och göra 4 uppgifter innan torsdag. Jag har tagit mig vatten överhuvudet! Kan ju inte ens vara sjuk i skolan utan att man missar och får ta igen det med en massa uppgifter Usch säger jag bara!!!!!

Av Emelie - 23 oktober 2009 11:54

Hela dagen igår kändes bortkastad, först i skolan fick inte så mycket av det, sen efter hade vi pedagogiskt café. Det var väl iför sig trevligt och så men gav inte så mkt som jag kanske hade förväntat mig. Sen väntade jag på Robin men det var lite bekymmer med John så jag gick hem i mörkret, sen hämtade dem mig och Robin hann precis parkera när Johns mamma ringde och sa att John blivit sämre. Robin var orolig när jag sa att jag följer gärna med. Men som jag sa till honom John kommer i första hand, gamla tjaffs och sånt får man lägga åt sidan. Så vi åkte och hämtade upp dem i byhålan och sen drog vi till närsjukhuset, men dem skickade oss till HS och därifrån blev vi skickade till Solna Astrid Lindgrens barnsjukhus. Där fick vi vänta i ja vad kan det ha varit 2-3 h för att få veta att det blivit fel från början, inget skulle göras åt hans infektion. Det hade blivit fel redan från besöket på VC. Kändes lite surt, hade den inte blivit miss där hade vi inte behövt åka till sjukhusen med honom. John däremot, var piggast av oss alla. Själv hade jag tanken på en smörgås och en säng. Hade nämligen inte ätit mat sedan lunchen vid 12 kom jag på strax efter nio då min mage gjorde sig påminnd om att jag inte ätit. Kändes typ som någon kramade om min magsäck. Åt en yoggi på Lindgrens sjukhus, men på vägen hem blev jag ännu mer hungrig. Så åt toast smörgås och drack ett glas mjölk sen gick Robin och jag till sängs. O sov såå gott och läänge:P VI var nämligen hemma vid 2 på morgonen. Ha en trevlig dag måste ner o käka frukost som älsklingen fixat i ordning åt oss.

Av Emelie - 21 oktober 2009 19:11

Näj nu är jag så trött, orkar inte vänta på true blood, drygt oxå att behöva önska bort timmar ur sitt liv:o sitta o tråka bort tiden, som är så dyrbar! Borde Plugga! har 4 böcker att läsa på en vecka! lyckat:P Nej ska nog gå och sova en stund faktiskt, jag sätter klockan till true blood. Natti Natti.

Av Emelie - 21 oktober 2009 16:52

Upp tidigare än tuppen, och nu efter en seg men rätt snabb dag är jag hungrig och trött. oh nooo det är ju true blood ikväll hur ska jag orka vänta på den?!!! kan ju i försig se den senare på datorn men det är ju inte samma grej sen slutade den så spännande förra gången jue!:P nej ska göra lite annat smått och gott nu ha en trevlig eftermiddag/kväll!

Ovido - Quiz & Flashcards