LostTears

Alla inlägg under oktober 2009

Av Emelie - 11 oktober 2009 20:03

Sitter just nu och dricker saft och äter choklad med marianne :) Har ju skrivit en låt idag oxå det glömde jag säga förut:P eller den är inte riktigt klar ännu men men :) Har ju gjort en annan låt tidigare oxå, fast de eju bara covers för jag måste ha musik till annars skulle låten aldrig få musik eftersom jag inte kan spela något instrument:P kanske får plocka upp det där med gitarren igen:P eller låna syrrans synt. hehe :) Saknar min älskling, och alla mina kompisar som bor mil ifrån mig flera flera mil bort, i ett annat landskap samt i ett annat land. :( Tessan och Veronica älskar er tjejer <333 Ni får snart komma och hälsa på :D

Av Emelie - 11 oktober 2009 18:03

Idag har det varit en lugn dag, har suttit och spelat vid datorn och lite annat smått. Har städat rummet oxå :) lite i alla fall, inte golv till tak men dugligt. Ska strax sätta mig och plugga lite tänkte jag. Ska bara kika runt lite på internet först. Ha en trevlig kväll :)

Av Emelie - 11 oktober 2009 11:09

Godmorgon säger jag till er som oxå är nyvakna:) Er andra trevlig förmiddag :) Som sagt har nyss vaknat och sitter och äter upp mina kina puffar, kanske inte den bästa frukosten:P Moster åkte nyss hem så idag blir det att roa sig bäst själv. Funderar på att städa i mitt stööökiga rum, det tar ju inte såå lång tid egentligen. Får se kanske sätter på lite musik (taylor swift) och sen städar till det. Ska nog äta något nu och sen försöka städa. Ha en trevlig söndag. Eller så trevlig som det går eftersom söndag alltid är förstörd bara för att det är måndag där efter jobb/skoldag, därför är söndag aldrig en höjdar dag, inte som fredag eller lördag :P Någon annan som tycker som jag? Ha det bra :)

Av Emelie - 10 oktober 2009 19:50

Sitter och pratar med Robin just nu, har ylat lite till taylor swift. Tänkte lägga upp lite bilder.

Den här bilden är tagen för två veckor sedan otroligt va. Smultron!!


En bild på mig och Johnny boy, saknar honom får träffa honom nu i veckan<333


Saknar min älskling oxå mysse ;) <333




Av Emelie - 10 oktober 2009 15:03

Igår kväll spelade jag spel med familjen, familje geni:P Syrran och hennes killkompis vad oxå med o spelade.


Sen idag så var moster, jag och mamma, iväg på loppis jag hittade lite roliga saker där till johnny boy:) Annars hittade vi inget. sen så köpte vi mat o dylikt sen åkte vi hem och nu sitter jag här:P Trött och slut, skulle gärna gå och vila ett tag men då blir man ju ännu tröttare:P  skriver nog mer senare. Ha en trevlig lördagskväll!

Bjuder på en bild på mig i mitt stökiga rum, tagen idag:P

 

Av Emelie - 9 oktober 2009 15:24

Skola idag, gick bra vi fick klippa och klistra en fisk. Fisken talade om saker om oss, tex vad vi gillade för årstid genom färgvalet av pappret till fisken, (sommar på min) prickar och ränder osv talade om andra saker som vi klistrade på fisken. Denna övning var att vi gjorde glyfer tror jag det hette, + att det här var en sorts lektion man kan ha.

  Jag kan förklara lite till min fisk. Färgen gul talar om att jag gillar sommaren bäst, ränderna på fisken är min familj. (tolka som man själv vill) Den tjockare randen är jag då sen till höger är min familj här hemma. Längst till vänster de två ränderna är min halvbror och min pappa och den lila och gröna randen bredvid min rand är Robin (älsklingen) och johnnyboy. Det var väl det mest intressanta :) Den lilla triangeln representerar Bella min dvärghamster:P


Samt :(

Okej så varför en ledsen min då? Jo för Älsklingen är magsjuk och då kan vi inte ses i helgen:*( Saknat honom och längtat, men nu får jag vänta tills mitten av nästa vecka innan vi kan ses :( Puss på älsklingen krya på dig <333

Av Emelie - 8 oktober 2009 19:27

Dagen idag gick lika fort som igår:O Kände mig inte riktigt bra för att gå till skolan idag, men får se hur jag mår imorgon. Har pluggat liiite idag men som sagt bättre än ingenting alls. Pratade med älsklingen förut han sa att han kände sig lite krasslig hoppas inte han blir sjuk nu när vi ska ses imorgon:O Hehe fast han vill ju alltid umgås med mig ändå men det är jag som inte vill bli sjuk:P Ska se true blood snart oxå, glömde helt bort det igår:O Aja nu ska jag gå och se om det finns något gott i kylen. Ha en trevlig kväll!

Av Emelie - 7 oktober 2009 20:33

Var så uttråkad förut så jag gick in till brorsan och frågade om han ville spela air hockey, men nej. Shack? Nej. Då sa han jag kan massera dig istället. Haha det tar man alltid emot:D så brorsan masserade mina axlar samtidigt som vi tittade på golfaren på hans tv. Sen så var jag sugen på något gott och uttråkad så jag bakade hallon/blåbärs paj, Mums. Sen så tänkte jag boka tvättid men som vanligt var det upptaget imorgon när jag kommer hem från skolan och på fredag ska jag vara med älsklingen då vill jag inte tvätta så slängde in två maskiner nu istället, tiden som var kvar. Hehe kom på lite saker för att fördriva tiden i alla fall:P God natt på er.

Ovido - Quiz & Flashcards