LostTears

Alla inlägg under oktober 2009

Av Emelie - 16 oktober 2009 18:58

Ja här sitter jag nu, med mindre ont i huvudet i alla fall. Jag fick inte behålla saften den var en no no, sen åt jag en våffla sen gick jag o la mig, så den fick jag i alla fall behålla! Nu äter jag lite mer våffla och dricker mjölk men varsamt:P vill må superb imorgon så jag kan gå till älsklingen saknar honom, vi som skulle ha myskväll och se film och äta gurk/morotstavar och dipp ikväll! Surt värre nu får jag ligga ensam i min kalla säng utan att kunna läsa, se på film och knappt sitta vid datorn. Fy bubblan säger jag bara, måste nog börja ta hand om mig mer, unna mig en massage då och då hos en riktig massör istället för att tigga 5-10 min av syrran, älsklingen eller brorsan då och då. Jag har ju iför sig börjat använda ryggsäck igen istället för remväska eftersom det tar på axlarna. har nämligen ont i dem oxå idag så vet inte om det är migrän jag har, eller biverkningar från doktorn igår, för mkt axel och nack problem eller om det är den där hemska goda kycklingmackan jag åt igår.. hm många faktorer. Men mamma tror inte det är migrän eftersom jag kan sitta uppe till och från och så. Bara det inte är magsjuka!!:O

Av Emelie - 16 oktober 2009 15:53

Jaha började dagen med huvudvärk, klockan var då halv fem när jag vaknade. Tog brustablett men huvudvärken försvann inte. Blev värre, började må illa och fick inte behålla brustabletten. Springer på toa och kräks fram till klockan sex då jag somnar om och försöker äta fil, får inte behålla den, päron icke sa nicke, läkerol sällan, vatten no no. SÅ här sitter jag hungrig, less och sur. Vill inte ha ont i huvudet, kan inte ta tablett för den får jag inte behålla, missat en hel dag med älsklingen och hamnat efter i mitt läs schema samt missat en redovinsnig i skolan som jag kommer få ta igen! Dricker saft just nu hoppas på att få behålla den så kanske jag kan äta lite sen, la mig ju hungrig inatt, typiskt! Aja nu ska jag inte älta min dååliga dag! Ha en bättre dag än mig!

Av Emelie - 15 oktober 2009 14:49

Åkte till sjukan med syrran, fick ta blodprov först sen gick vi till den andra mottagningen där jag skulle ta benmärgsprov. Låg där i ca 45 min, för att mitt skelett var så hårt så läkaren eller vad han var kom inte ner i det. Till sist tillkallades en annan läkare och han fick göra det, det tog mindre än 10 min då. dem frågade mig om jag var vältränad, jag ba: "vältränad jag? Sällan! haha" eftersom mitt skelett var så hårt:P bra men inte i det sammanhanget haha. Men det var inte så farligt,vill bara inte behöva göra om det mer för det gör ju lite ont cohdet är obehagligt och jobbigt. + att dem tog ett annat prov som jag inte visste att jag skulle göra när dem tar ut en bit av benet, en bit skelett alltså. Det var inte heller särskilt behagligt. Så har fått 3 stick idag, eller egentligen fler fick ju 2-3 bedövningssprutor, ett stick i finger, arm och rygg. Samt den där mojjängen som knipsar av en bit ben. Jaja, nu haltar jag som halta-lotta och har lite ont i huvudet. Åkte nämligen till skolan efter, vi hade ett grupp arbete vi var tvugna att bli klara med. ska sitta lite vid datorn nu sen fortsätta plugga. Ha en trevligare dag än vad jag haft!

Av Emelie - 15 oktober 2009 08:32

Jaha sitter just nu o sminkar mig vid datorn ska aldeless strax dra ut till bussen. Syrran ska följa mig till läkaren idag. Benmärgsprov :/ dessutom hittar syrran på sjukan där det gör inte jag. Måste dra Ha en bra dag!

Av Emelie - 14 oktober 2009 19:47

Suck, sitter hemma vid datorn, saknar älsklingen :( Vi hade jätte mysigt igår och idag men han sa att vi får fortsätta vara så mysiga i helgen oxå:D sötnosen. Känner att jag måste plugga :/ har börjat på uppgiften som skall in på fredag men har kanske skrivit 200 ord max av 1800 :/ känner ingen ro, ska ju till sjukan imorgon Allt känns otroligt jobbigt när man har ngt sådant inbokat då vill man bara att dagen skall komma så man blir av med det. :/ Men har massa att plugga så när jag bara kan tänka på det så blir pluggandet lidande:/ hmm.. sitter annars o äter choklad från England:P mums. Har provat bubbel choklad från 3 ställen nu, Sverige så klart:P Norge och England:) Fast den från england är med mint choklad :)

Av Emelie - 14 oktober 2009 14:03

Sov hos Älsklingen idag, Det var sååå mysigt:) Har saknat honom massor <333 Lekte lite med Johnnyboy igår oxå han var så söt som alltid, far sin upp i dagen:P Var i skolan igår oxå och umgicks och pratade lite med två andra tjejer i klassen, dem är verkligen trevliga och schyssta tjejer :D Vi pratade om filmer och nu blev jag sugen på att se om dem filmerna:P final destination, sen vill älsklingen gärna gå och se final destionation 3 på bio i 3D men jag vet inte om jag vågar hahah:P

Av Emelie - 13 oktober 2009 00:09

Sitter just nu och väntar på att datorn skall scana klart så jag kan gå och lägga mig:/ Har förrresten preparerat 4 böcker nu och har börjat på 2 andra böcker så har 4-5 böcker kvar, men mindre än 2 ½ vecka på mig. Får ta och lägga på ett kol, men det blir ju inte bättre av att man missar saker i skolan för att man är sjuk och har inbokade läkarbesök så man hamnar efter och kommer få restuppgifter, samt andra uppgifter som skall in för att få godkänt  på de olika kurserna vi haft. Vi har en ny varje vecka sedan vi startade, är inne på sista nu, matematik veckan. Nej nu börjar jag bli trött:/ nu får den vara klar snart. Ska till älsklingen imorgon, ÄNTLIGEN :D <333 God natt allesammans!

Av Emelie - 12 oktober 2009 19:51

Skola idag, vi "lekte" lite med olika plast symboler och sorterade dem osv, det var kul:P Sedan gjorde vi oxå Tangram, man hade olika utklippta symboler som vi skulle skapa andra symboler av. Sen fick vi även skapa fritt och jag kollade av en bild och gjorde efter bilden den här:) 

 

Någon som kan se vad det föreställer? Och ja, jag pluggar på högskolan :) haha.


När jag kom hem hade jag planerat att jag skulle sätta mig och plugga vid datorn med lite saker som måste bli klara men då får jag höra att vi nyligen haft strömavbrott i ca en halvtimme sen efter det så försvann strömmen till och från i en timme så då tänkte jag att jag inte skulle sätta på datorn så den pajjar, nej nej. Så nu sitter jag här typ 3-4 h sedan senaste strömavbrottet så hoppas det är slut med dem nu. Ska skriva in en plugg text på datorn som jag skrev för hand förut och sedan börja på den andra texten. Ha en trevlig kväll!

P.S Saknar min Älskling massor <33333

Ovido - Quiz & Flashcards