LostTears

Alla inlägg under oktober 2009

Av Emelie - 7 oktober 2009 17:55

Var har den här dagen tagit vägen :O vad har jag gjort idag egentligen. Nej usch vad fort dagen gick. Känns inte som jag hunnit göra något alls knappt. Har pluggat lite men måste plugga mer, är klar med tredje boken, håller på med nummer fyra nu:P framåt går det ialla fall och om man säger så här; jag har kommit längre idag än jag hade i förrigår så det får jag vara glad för. Ska till skolan imorgon tror jag. Hade lite ont i halsen i går kväll och i morse, jag som trodde jag höll på att bli bättre:O Men får se hur jag mår imorgon. Vill inte missa allt för mycket i skolan så ska nog gå imorgon. Lääängtar till fredag då jag får träffa älsklingen min :) Saknar johnnyboy oxå, den lilla sparven :) puss på Sötnosarna.


En bild på Johnny boy:)

 

Av Emelie - 6 oktober 2009 19:30

Har idag suttit vid datorn och spelat och samtidigt pluggat. Gått jättebra är snart klar med min tredje bok, har 6 st böcker kvar dock + en som jag måste köpa. Fast dem som jag är nästan klara med dem har jag ju läst nästan allt i böckerna tidigare och dem andra böckerna har jag läst något ur eller inget alls så dem kommer ta längre tid att gå igenom. :/ Men men, mår bättre idag, inte så mkt feber och inga myror i benen och nästan inget ont i halsen. Ska vara hemma imorgon från skolan, fast vi som skulle tala om bloggar imorgon:( Men vill inte smitta någon annan och vill inte riskera att bli mer sjuk eller sjuk igen. Brorsan är fortfarande lite mer sjuk än jag och mamma börjar bli lite krasslig nu. Kanske blir jag som får åka till älsklingen i helgen istället om dem här hemma fortfarande är sjuka. Saknar min älskling massor <3333 Nu ska jag titta lite på grannfejden och plugga lite mera, så ha en trevlig kväll!

Av Emelie - 5 oktober 2009 20:43

Kollade igenom schemat det är typ max 3 veckor till tentan och jag har inte ens läst ut en av böckerna som vi ska ha med på tentan, och jag har börjat preparera 2 st. :O Fick lite små panik så ska börja beta av böckerna nu fast jag knappt orkar för jag e så trött nu när jag är sjuk och har myror i benen och inte kan sitta still, och inte får bada för att jag har feber. Lyckat att försöka läsa då. Aja har 9 böcker att läsa, ska skriva in här när jag betat av någon eller några, blir kanske lite mer gjort då. Ska bara försöka hitta mina små markeringslappar som lyckats rymma. Ha en trevlig kväll.

Av Emelie - 5 oktober 2009 13:17

Jaha nu fick jag veta att jag ska ta ett nytt benmärgsprov, ett kompleterande elr liknande och känner bara för att gråta. Jag skulle hellre kunna ta flera blodprov än ett benmärgsprov till. Fast ska ju ta 2 blodprover till oxå, fast dem har jag inga problem med. Men Så kul var det faktiskt inte att ta benmärgsprov. Då när jag skulle ta det förut visste jag ju inte hur det var så då hade jag inga tankar om det eller så, men nu vill jag inte återuppleva det igen, men tydligen så ska jag det. vet inte ens vem som kan följa med mig dit, mamma jobbar och älsklingen har sin son den veckan. :( Själv kan jag inte åka spec inte om jag nästan ska svimma efteråt som sist. Suck nu har jag fått ont i huvudet oxå. PIIIP!

Av Emelie - 5 oktober 2009 12:42

Sitter just nu i mitt rum och pratar med älsklingen. Fortfarande förkyld men det känns som det är på väg att bli bättre. Väntar på ett samtal just nu, så skriver lite senare. Ha en trevlig måndag!

Av Emelie - 4 oktober 2009 21:06

Sitter instängd på mitt lilla rum, har inte mycket att göra, har en film igång och sitter här och bloggar. Nu när jag är sjuk har jag några dagar på mig att bara ligga hemma i sängen och ta igen allt läsandet från litteraturen jag måste läsa till tentan. Känns däremot inte som jag kommer läsa så mycket känner mig själv. Läste ju iför sig lite förut, jag kommer säkert sitta in i det sista och panik plugga. Suck. Saknar Älsklingen  <33 Fast vi sågs igår men nu när jag är sjuk och så kommer vi inte ses förrän jag är frisk o så. Det blir väl till nästa helg förhoppningsvis. Sen Robin och jag blev tillsammans för (imorgon) 15 Månader sedan har vi inte varit ifrån varandra mer än hmm... vad kan det vara, max 1 vecka i sträck tror jag. Vet att vi inte umgåtts under nästan 2 veckor i januari då vi var sjuka i influensa, jag var sjuk en vecka, vi sågs typ 15 min sen blev robin sjuk en vecka. Älskar dig Robin, my heart belongs to you <333

Av Emelie - 4 oktober 2009 12:33

Vaknade i morse och hade ont i halsen, så typiskt. Hållit mig frisk sedan slutet av maj tror jag det var fram till nu. Aja någon gång måste det väl komma, man kan tydligen inte ha sån tur att man slipper förkylningar helt och hållet. Aja drog ialla fall ned på stan en sväng, själv faktiskt. Ovanligt kändes inte tråkigt elr så heller:P haha hade ju mig själv o alla mina tankar:P Letade i alla fall skor men hittade inga. Köpte oxå massa halstabletter och värktabletter och ska göra tsatziki sen och ha i lite vitlök i det kanske kan skrämma bort förkylningen då:P Hörde massa hostningar och snörvlingar på stan får hoppas det bara är vanliga förkylningarsom går och inte Nöff Nöff. Roligt väder är det nu oxå. hade tur som kom hem när jag gjorde för nu regnar det:O Ha en trevlig söndag!

Av Emelie - 3 oktober 2009 20:56

Känner mig just nu lite fundersam, men ändå lite förvirrad, nyfiken, och skraj :O Imorn kanske allt är lite klarare får se:P Sitter just nu och lyssnar på love story av taylor Swift, samt tittar på Bones:)

Ovido - Quiz & Flashcards